Nationalistii de opereta tac, bandele #rezist viseaza sa ucida cu topoare si furci parlamentarii tarii

Unde sint “nationalistii” nostri? Aia de se amorseaza cind un hocheist de la Miercurea Ciuc trage o basina? Aia de nu gasesc mici la Kaufland? Dan Tanasa? Funar? Cosea? Coja? Bolovan? Ioan Aurel Pop? Dincu? Bogdan Diaconu? Petre Turlea? Cumpanasu? Degeratu? Generalii aia “patrioti” din gura, nea Izmana “InteresuNational”, de la care n-ati auzit vreo scuza pentru ca Armata a tras in propriul popor in decembrie 1989? Care-si mai trag cite o decoratie in piept cind cei care se duc pe baza de contract in teatre de razboi ca sa aiba din ce sa-si hraneasca familia singereaza si mor ca sa-i faca pe ei mai burtosi si mai decorati? Generalii care au ajuns depunatori de jerbe si coroane la manifestari cretine ale unor politicieni de mina a doua?  Unde se ascund “patriotii” astia belgi care aleg sa taca ca niste lasi cind presedintele tarii e dovedit ca falsifica acte ca sa puna gheara pe un imobil si nimeni nu-l deranjeaza cu nimic? Unde sint ei cind acelasi presedinte cheama bandele #rezist sa atace partide si parlamentari si votanti care au desemnat o majoritate in Legislativul tarii care sa conduca Romania? Unde sinteti, bai baieti, aia de va atirna Constitutia pe la coltul gurii de decenii, cind legile care ii apara pe cetateni sint luate in deridere de o ceata de cimpanzei agresivi? Cind batrini de 70 de ani sint agresati in plina strada, ziua in amiaza mare? Cind semnatura presedintelui Inaltei Curti e falsificata si trecuta pe un protocol prin care securistii decid sa controleze procurorii si judecatorii? Cind Puterea Judecatoreasca este castrata la propriu? Nu va pute a disolutie a institutiilor fundamentale pe care inca le mai are tara asta?

Unde sint “patriotii” cind Constitutia tarii ajunge cirpa de sters pe jos? Cind presedintele incalca Constitutia, incalca apoi si o decizie a Curtii Constitutionale pretinzind ca e timpit si nu poate citi citeva pagini? Cind suveranitatea tarii ajunge sa fie un rahat? Cind intrebam niste “venetieni” daca e bine sa se respecte Legea Fundamentala a tarii? Unde sint nationalistii nostri de opereta cind procurorii mint, falsifica documente, falsifica “stenograme”, intimideaza martori si trimit oameni nevinovati, romani, la puscarie fara ca cineva sa fie gasit vinovat pentru asta?  Unde sint patriotii astia de carton cind Parlamentul tarii este minjit cu fecale in fiecare zi iar alesii romanilor sint categorisiti hoti? Cum a murit, ma, patriotismul in voi cind cititi in presa indemnuri ca unii romani sa ii ucida pe ceilalti cu furci si topoare? Cind ii urecheaza pe jandarmi pentru ca isi fac inca datoria? Unde sinteti atunci cind un dement pe nume Mioc George din Texas instiga la uciderea guvernantilor rezultati prin alegeri libere si corecte? Unde ati disparut, bre, cind niste neaveniti ca Macovei si Tapalaga sustrag documente din arhiva SIPA? Ce orbire v-a lovit de nu vedeti toate astea?

Nu mai sinteti chiar asa de patrioti, nu?

Daca nu va intereseaza Legea Fundamentala, Constitutia si respectarea ei, de ce naiba v-ar durea capul pentru disolutia statului democratic? In fond, poate ca erati doar vopsitori de tomberoane in culorile drapelului tarii, precum Funar. Papagali la o televiziune in insolventa ce isi trag drapelul tarii peste fizic pentru ca minciunile sa capete o oaresicare greutate. Poate chiar ati conceput planul de reprimare a demonstrantilor cu munitie de razboi in decembrie ’89, ca si Degeratu. Poate chiar securisti acoperiti ca cei din Guvernul Ciolos. Poate sinteti doar mincatori de rahat zguduiti de ura impotriva propriilor cetateni, ca si Tanasa si Cumpanasu. Daca taceti, cu ce sinteti voi mai buni decit bandele #rezist care destabilizeaza tara?

Da! Marea grija a prostului este ca un cetatean roman de etnie maghiara sa nu cumva sa ajunga prefect in Harghita. Dincu ne spune ca ungurii trebuie sa fie fericiti ca nu au fost alungati din tara. Tin sa-i multumesc! Prea putin conteaza, insa, cind un cetatean roman de etnie romana, fost si actual comunist, primar, iata ca nu prefect, fraternizeaza cu bandele #rezist! Si, exact ca si “marele strateg” al Grupului de la Cluj, militeaza cot la cot cu securistii pentru aruncarea tarii in haos si “independenta” a Ardealului. Politia Locala vegheaza ca asta sa se si infaptuiasca! Contati pe Boc! Dati foc tarii, ca asta e calea adevaratilor patrioti!

Dupa cum am mai spus-o, nu ungurii si nu sasii si nu secuii vor sa “rupa” Ardealul! Ci securistii! Romani! Pentru ca altfel nu ar putea lua puterea niciodata. Sigur, pentru asta, mai trebuie sa se “detoneze” citiva. UDMR-ul e “ingrozitor”. Nu vrera sa sprijine motiunea de cenzura impotriva coalitiei PSD-ALDE. Si ar fi, tot pentru securisti, si un foarte bun tap ispasitor.

Si mai intrebati-va un lucru: unde a fost deja atacat un europarlamentar PSD? La Brasov. In Ardeal. Unde isi au cuib sustinatorii penalului presedinte instigator la doborirea Guvernului? La Sibiu. Unde au avut loc atacuri cu sticle incendiare impotriva sediilor PSD? La Cluj, de doua ori,la Timisoara de doua ori si la Satu Mare. Si mai urmeaza!

SRI-ul nu are cum sa vada asta!

 

Advertisements

One thought on “Nationalistii de opereta tac, bandele #rezist viseaza sa ucida cu topoare si furci parlamentarii tarii

Add yours

  1. frumos articol si empatizez profund cu autorul si eu sunt pe jumatate de alta etnie( jumatate kurd din irak fiu de disident politic venit aici dupa ce a salvat viata unor copii unor soldati camarazi de arme) intotdeauna am iubit si am simtit un profund atasament fata de Romania si de romani fata de tot ce inseamna romanismul si romanitatea..
    adevarat nu maghiarii au tradat romania nu maghiarii au cedat punctele nodale de control ale economiei,nu maghiari au negociat in genunchi cu fata la sliț( scuze de expresie) aderarea noastra la UE nu maghiarii au cedat resursele naturale unor multinationale,nu maghiari fost complicii asasinatului economic strain din anii 90 nu maghiarii au fost cei ce au sprijinit au elaborat si pus in apicare in anii 2009-2017 planul de lichidare a tuturor centrelor de putere locala a capitalului romanesc si nu maghiarii au inchis oamenii romani de afaceri medici profesori universitari mici functionari publici etc pentru ca asa venise ordinul din strainatate..nu maghiarii au pus la cale escrocheria uriasa numita Fondul Proprietateaa..si discutia poate continua.
    bun articol buna argumentatie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: