Bisericile europene sînt vandalizate și incendiate ÎN FIECARE ZI. Incendiul de la Notre Dame nu e o excepție, ci regula. În 2016 au încercat prima dată să îi dea foc

Foto: Vexilla Galliae, Facebook

Potrivit Open Doors USA, peste 4.000 de creștini și-au găsit moartea doar datorită credinței lor!  În medie, au fost uciși 11 creștini pe zi în cursul anului trecut! Există astăzi cel puțin 50 de națiuni în care creștinii sînt persecutați. În plus, peste 2.600 de creștini au fost aruncați în închisoare doar pentru vina de a fi creștini. Tot într-un singur an: 2018. Și, au fost atacate 1.266 de biserici creștine.

În Franța, sînt atacate 2 biserici pe zi, în medie! În 2018, au avut loc nu mai puțin de 1.063 de atacuri împotriva bisericilor, simbolurilor creștine (icoane, statui etc.), în creștere față de 2017, cînd au fost ”doar” 878 de atacuri! Nimica toată! Doar în luna martie 2019, 4 biserici au fost atacate și în Germania. În Bavaria, în 2017, nu mai puțin de 200 de biserici au fost atacate. Cimitirele sînt, la fel, vandalizate, profanate, crucile distruse. Nici autoritățile, nici presa nu vorbesc despre aceste lucruri, măturînd cu grijă sub preș lucrurile. Să nu îi ofensăm pe vandali!

În Austria, la St. Marein (nu departe de Graz), o parte din corpul Mîntuitorului a fost smuls de pe cruce, ramînînd doar capul, bustul și brațele în biserică. Contul de Twitter pe care a fost postată fotografia a fost suspendat. Este interzis să scrii despre așa ceva! Nu este ”politically correct”, este un limbaj al urii! Nu ei ne urăsc, noi îi urîm dacă observăm că violează, tîlhăresc, ucid, profanează, incendiază. Capitalismul bolșevic globalist simte nevoia să îți vîre un pic pumnul în gură.

Dar hai să ne amintim și de cazul de la Rouen, din 2016, unde preotului de 84 de ani, Jacques Hamel, i-a fost tăiată beregata în propria biserică de doi musulmani – Adel Kermiche și Abdel Malik Petitjean. Și dacă tot vorbim de 2016, să ne amintim că în luna septembrie, o mașină încărcată cu canistre de benzină a fost descoperită fix lîngă Notre Dame! Cinci persoane au fost arestate atunci. Trei femei, convertite la ISIS și doi bărbați îndoctrinați de Rachid Kassim, un jihadist ”francez” de origine algeriano-yemenită.

Anul acesta a început cu o tentativă de incendiere la Catedrala din Lavaur. Au urmat atacuri la Catedrala din Nimes, apoi Notre-Dame de Dijon, pe urmă Biserica St Nicolas din Houilles. În iulie 2018, o altă incendiere a avut loc la Orleans, la Saint-Pierre du Matroi, unde autorii au scris cu un spray pe perete “Allahu Akbar”. Dar haideți să privim și o altă incendiere! De anul acesta, din martie. Mai proaspătă.

Același lucru se petrece și în Italia sau Spania. Să ne amintim de cel care ne îmbogățea cultural și ne aducea religia păcii la Roma, tocmai din Ghana, care spărgea statuile sfinților, într-un tur al bisericilor catolice.

Notre Dame, imagine surprinsă de drona poliției franceze

Dincolo de orice, data de 15 aprilie 2019 o vom tine minte. Pentru ca reprezinta un 11 septembrie pentru lumea creștină europeană. Să nu se mai chinuie nimeni să vorbească despre accidente, întîmplări, coincidențe, alte baliverne. Avem mii de coincidențe de-a lungul și de-a latul continentului! În fiecare an! Dacă am crede în teorii ale conspirației, am putea asemăna ceea ce s-a întîmplat la catedrala Notre Dame cu ceea ce s-a întîmplat cu Turnurile gemene din New York. Văd că multă lume face această comparație. Asupra ambelor obiective s-au făcut încercări similare de distrugere înainte: la New York cu explozibil, la Paris cu canistre de benzină. Dar dacă admitem această ipoteză, admitem automat și faptul că statul se află în spatele acestor incidente. Cu pletora de politicieni vînduți ce burdușesc instituțiile, dar care nu urmăresc decît propria îmbuibare și agenda globalistă. Cu ofițeri de informație fie grav impotenți, fie la fel de vînduți globaliștilor. Îți vine să vomiți cînd îl vezi pe Macron ”îngrijorat”, plimbîndu-și bunicuța prin fața catedralei. Nu l-am auzit vreodată să spună vreun cuvînt despre ce se întîmplă în Franța. În schimb, dansa cu africani despuiați prin palatul prezidențial. Se îmbrățișa cu musulmanii. Făcea schimb de lichide cu ei. Cum trebuia să fie? Pașnic? Cînd vorbim despre dizlocuirea populației? Cînd Europa a ajuns haznaua Africii?

Sigur, sînt mult mai populare miorlăielile homosexuale, #MeToo, feministele, nefututele, tutele, toate mizeriile umane aduse grămadă ”să ne îmbogățească cultural”. Dar, cînd un edificiu ca Notre Dame se mistuie în flăcări sub ochii noștri, poate că ar trebui să ne gîndim că, pur și simplu, acesta este și viitorul nostru dacă privim ca vitele și nu facem nimic. Priviți înregistrările în care musulmanii comentează și dau like-uri cu fețe rîzărețe! Și cum își doresc încă un foc. Exact cum s-a întîmplat și la New York. Iar la scurt timp Obama anunța că Statele Unite nu mai sînt o țară creștină. Pentru că într-o țară creștină jumătate din populație nu o poate urî pe aialată jumătate și nu-i poate dori moartea. Priviți bine în jur, întrebați-vă dacă asta e lumea în care vreți să trăiți și dacă asta e lumea în care vreți să vă trăiască copiii. În ură și distrugere.  Întrebați-vă apoi dacă aceștia sînt politicienii care doriți să vă conducă. Întrebați-vă cum au ajuns în fruntea țării toate gunoaiele. Întrebați-vă cum au ajuns niște gunoaie și mai mari să conducă Europa și de ce gunoaiele noastre li se închină ca unor sfinți?

captura Twitter /

UPDATE:

Știrea zilei, în ziua de după distrugerea Catedralei Notre Dame din Paris este că Google consideră fake news incendiul!

2 thoughts on “Bisericile europene sînt vandalizate și incendiate ÎN FIECARE ZI. Incendiul de la Notre Dame nu e o excepție, ci regula. În 2016 au încercat prima dată să îi dea foc

Add yours

  1. Prietene,ăsta-i reversul medaliei la ce au făcut cruciaţii. O ciocnire a civilizaţiilor și a religiilor,este iminentă.Dar nu pentru vr’un beneficiu al vr’unora ci pentru disgrugere reciprocă și instaurarea unei religii unice și a NWO. Vezi Protocoalele de la Toronto și ale iluminaţilor.Sper să ardă toţi în iad,la fel ca și garguli de pw Notre Dame!.

    Like

    1. Cum adica? Iar cruciatii aia s-au dus peste islamisti exact pt. ca secole de-a rindul au inghitit sa vina si sa ii omoare pe crestini. Iar intr-o zi s-a umplut paharul! Despre ce povestim?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: