Plîngere penală împotriva cancelarului Merkel pentru genocid

Avocatul german Wilfried Schmitz a formulat o plîngere penală pentru participarea la infracțiunea de genocid împotriva Angelei Merkel (CDU) și a autorităților federale implicate în gestionarea „crizei migranților” din Germania.

Cancelarul german Angela Merkel

PESTE O MIE DE PLÎNGERI PENALE AU FOST RESPINSE CA NEFONDATE

Plîngerea care o vizează pe Angela Merkel, a fost formulată și împotriva mai multor persoane din guvernul federal, precum și împotriva tuturor procurorilor implicați, a celor care au participat în vreun fel la procedurile penale, ca urmare a prezumției de obstrucționare a justiției în îndeplinirea atribuțiilor prevăzute de Secțiunea 258, 258a din Codul penal, referitoare la eludarea legii în conformitate cu prevederile din Codul Penal, precum și pentru toate celelalte infracțiuni conexe.

De la debutul influxului de „refugiați”, de la începutul anului 2015, peste 1.000 de plângeri penale adresate Procuraturii Federale din Karlsruhe împotriva cancelarului au fost catalogate ca fiind „nefondate”.

De cînd a apărut online, plîngerea lui Schmitz a avut sute de mii de citiri, fiind îndepărtată de pe toate siteurile și de pe social media, pe motiv că ar reprezenta „hate speech” – „discurs al urii”.

Plîngerea penală împotriva cancelarului și a tuturor subalternilor implicați în punerea în aplicare / executarea ordinelor sale, precum și cele ale celorlalte autorități germane / agenții federale pentru participarea lor la genocid în detrimentul poporului german se bazează și pe Secțiunea 6 Abs. 1 Nr. 3 din Codul Penal Internațional (VStGB) și a fost trimisă Procurorului General Dr. Peter Frank de la Curtea Federală din Karlsruhe.

MERKEL RISCĂ ÎNCHISOAREA PE VIAȚĂ

Avocatul Wilfried Schmitz a declarat presei că deși împărtășește simpatie față de toți oamenii forțați să-și părăsească țara din cauza războiului, acordarea rezidenței pe teritoriul german nu se poate extinde și pentru teroriștii sau criminalii care au solicitat statutul de refugiați pentru a evita urmărirea penală într-o țară terță. Avocatul a subliniat că, prin gestul său, dorește să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a cetățenilor germani, în contextul în care valurile de refugiați care vin de mai mulți ani către Europa, în special Germania, trebuie să fie acum redistribuite înspre alte țări.

Schmitz a adăugat că apariția acestor fluxuri migratorii este, în cele din urmă, doar o formă de război modern, servind doar pentru atingerea unor obiective geopolitice dăunătoare eforturilor de pace, punînd în pericol Europa, Orientul Mijlociu și, în cele din urmă, întreaga lume. Dacă există grupuri de interese care, prin calcul politic, au cauzat aceste valuri de refugiați, este momentul să fie aduși în fața justiției, a mai spus avocatul.

De menționat că, dacă Angela Merkel ar fi găsită vinovată în această cauză, ar risca detenția pe viață.

Plîngerea penală se bazează și pe un text elaborat de dr. Udo Di Fabio, judecător emerit al Curții Constituționale Federale, datînd din 2016, care menționează, printre altele că Legea fundamentală (Constituția) garantează fiecări persoane care se află pe teritoriul Republicii Federale Germania un tratament decent. Cu toate acestea, Legea fundamentală nu garantează protecția întregii populații mondiale, cu permisiune de intrare, legală sau de altă natură. O astfel de obligație juridică nelimitată nu există nici în dreptul european, nici în dreptul internațional. Este imposibil ca Federația Germană să facă astfel de angajamente nelimitate. O obligație de protecție universal garantată și nelimitată ar depăși cadrele unei autodeterminări democratice și, în consecință, cadrele sistemului juridic internațional, a cărui capacitate de a asigura pacea se sprijină pe state teritorial-delimitate și responsabile.

Articolul „Refuzul și autorizația de intrare în conformitate cu § 17 din Legea azilului“ a serviciului științific al Bundestag-ului german, de asemenea, indică faptul că temeiul juridic pe care guvernul federal a sprijinit „permisul de intrare“ de la sfîrșitul lunii august / începutul lunii septembrie 2015 este confuz.

Avocatul Wilfried Schmitz nu ezită nici să acuze vectorii ”politicii globaliste” care se află în Statele Unite. Schmitz spune că sistemul politic german este corupt și că întreaga „criză” a migrației ar avea un singur scop: menținerea forței de muncă ieftine. „Resursele financiare ale globaliștilor sunt nelimitate, resursele lor mediatice de neegalat și mai presus de toate, adîncimea imoralității lor este absolut disproporționată”, mai spune avocatul german.

Nu în ultimnul rînd, plîngerea penală se referă și la dorința globaliștilor de a-i suprima fizic pe cei care își exercită dreptul natural de a rezista în mod activ ambițiilor ce vizează dispariția rasei, culturii și a națiunii lor.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑