Cînd “revolutionarul” o are mică. Hardcore & Uncensored

Timp de o saptamina am stat pe chat cu #rezistentii. Cu cei care vor sa il ucida pe Liviu Dragnea. Cu cei care “vor sa salveze” Romania ucigind in masa toti pesedistii si toti jandarmii. Cu cei care vor sa dea foc tarii ca sa o scape de “comunism”. Cu cei care nu suporta Guvernul si Parlamentul. Nu sint discutii secrete, sint cit se poate de publice, in fond Youtube e tot o platforma sociala, ca si Facebook. Protagonistii au 25-26 de ani, unul are 19 ani, mai gasim o mama cu copil mic care desigur nu lucreaza nici ea, caci am uitat sa va spun, baietii sint gameri. N-as fi banuit ca se poate trai si din asta! Iata ca se poate. Te apuci de un joc online, il duci pina la un anume nivel si ii vinzi unui fraier locul tau, el astfel beneficiind de nivelul, de punctele sau ce dracovenii ai mai strins pe jocul online. Au masini. Unii au familii. Mai sint vlogeri tristi, un aradean care se filmeaza zilnic mergind cu masina la lucru, cu casa, garaj, masina, bicicleta, lucruri pe care n-as fi visat sa le am la 25 de ani, copil, o nevasta care se uita cu mila la el, iar el o da inainte cu viata grea si muia. Designeri revoltati, diasporezi, o lume pestrita ce doar arareori capata contururi umane si imbraca forme ale normalitatii. O adunatura de oameni imaturi si incapatinati in prostiile pe care le scot pe gura. Vrajiti de fake-urile ce li se toarna nonsalant in creiere de cete de indivizi pe care pe vremuri ii consideram jurnalisti.

“Revolutia Muiei”

Pe parcursul unei saptamini incheiate ei au stat LIVE din blocul pe care se proiectau textele cu laserul verde in ziua protestului, tinind o camera atintita spre Piata Victoriei. Au intrat fel si fel de oameni pe chat, unii au incercat sa explice chestiuni precum cresterea PIB-ului, ca nu e catastrofa in tara, ca somajul e cel mai mic din 1989 incoace, ca nu exista inflatie, ca agricultura incepe sa-si revina, ca investitiile cresc. Li s-a raspuns “Muie PSD”, “Muie Dragnea”, “Va omorim pe toti”. Cui sa-i explice?

“Revolutia Muiei” – dispersarea

Au fost intrebati pe cine vor sa puna in locul lui Dragnea. Aici insa, nu exista nici un raspuns. Pe nimeni. Sau “10 parlamentari, dar buni”. Din astea… Cind si cind, daca discutiile pe chatul asociat live-ului trenau, diversi agitatori sareau sa toarne nitica benzina pe foc, ba cu ungurii, ba cu tiganii, ba cu revolutia, ba cu uciderea jandarmilor, ba cu atacarea Guvernului, unde “revolutionarii” banuiau ca sta pitit insusi Dragnea impreuna cu parlamentarii si cu totii isi numara banii, iar pe urma “Dragnea i-o trage doamnei Veorica”.

Noaptea “revolutionara”

Cum, cum nu, tema asta era recurenta. N-am reusit sa inteleg de ce i-ar preocupa pe “revolutionari” viata sexuala a lui Liviu Dragnea. Pina cind, iata, discutiile ajung si la esente. Si cum spuneati voi? “Veorica e analfabeta”? Ia sa vedem citeva perle despre anatomia si fiziologia #rezistentului (opera colectiva).

Si inca ceva! Dupa cum vedeti, baietii si-au pus benzina in motoare si se pregatesc sa se duca la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Au full-ul! Unii viseaza sa arunce grenade, doar ca nu au. Se multumesc cu sticle incendiare. “Molotoave”. Ba baieti, stiti voi care e diferenta intre voi si fiul lui Liviu Dragnea? Ala, pesedistul. Fiul lui Dragnea s-a ocupat cu ceva la viata lui, nu sta in casa lui “tata”, dar e OK si daca ii spuneti “Dady”, are / a avut o ferma de porci (nasol, evident) si ghici ce? Are gagica. Nu se intreaba cite gauri are femeia.

Nu-mi spuneti! Era, de fapt, o gluma. Si la mine, tot asa: o gluma. Si uite, hai sa mai facem o gluma! Data viitoare cind mai faceti revolutie, rugati naibii ofiterii aia sa selecteze oameni cit de cit maturi pentru treaba asta. Inteleg ca somajul e pe la 3,4% dar tot pot gasi si niste adulti. Sau macar niste pensionari. Si atunci e rezolvata si cu armele, aia macar stiu din care parte se apuca.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑